Product introductie op Deventer Marktplaats: Kant-en-klare pakketjes Zonnepanelen

Op woensdag 5 oktober vindt het eerste business-to-business-evenement Deventer Marktplaats plaats. Adbrevio organiseert een Energieplein op deze beurs. Maak kennis met de mogelijkheden van duurzaam transport, duurzame energie en energiebesparing! Van elektrische scooter tot biomassa en zonnepanelen. Praktisch, duurzaam en kostenbesparend.

PRODUCT INTRODUCTIE

Naam:

Harry Keijzer

Bedrijfsnaam

Solar Premium

Website

www.solar-premium.com

e-mail

keijzer@solar-premium.com

Aangeboden product/dienst

Product-introductie: kant-en-klare pakketten zonnepanelen, varierend van 2 tot 18 panelen. Kleinste systeem: 380 WattPiek (optimale jaarproductie van ca. 325 kWh). Grootste systeem: 4.230 WattPiek (optimale jaarproductie van ca. 3.600 kWh). Prijs vanaf 1,73 per WattPiek. Inclusief kabels, bevestigingsmateriaal en omvormers. U kunt zonder problemen zelf de panelen op het dak plaatsen.

Omschrijving

De panelen kunnen zowel met mono- als met polykristallijn cellen geleverd worden. De panelen zijn 20 jaar verzekerbaar verklaard door één van grootste verzekeraars voor zonnepanelen ter wereld. Meer info? Kijk op www.sallandsolar.nl.

Aanbieding geldig voor:

Houdt u voor prijsveranderingen de website van Salland Solar in de gaten. De genoemde prijzen zijn voor de week van Deventer Marktplaats geldig. Zonnepanelen veranderen op de wereldmarkt soms zeer snel van prijs.

Bent u geïnteresseerd?, kom dan naar het Duurzaam Salland Energieplein waar u hierover geïnformeerd kunt worden en eventueel uw bestelling kunt plaatsen.

Bekijk ook onze andere aanbiedingen.

Deventer Marktplaats wordt georganiseerd voor en door Deventer ondernemers. Het evenement biedt volop mogelijkheid om te netwerken en om kennis en ervaringen uit te wisselen. Zorg dan ook dat u erbij bent op 5 oktober van 13.00 tot 23.00 uur in de Lebuïnuskerk!

Laat uw netwerk zien dat u aanwezig zult zijn en meld u aan voor het evenement via Facebook of Linkedin!

Reacties zijn gesloten.