Deventer Marktplaats beursaanbieding: 15% korting op volledig assortiment LED-verlichting

Op woensdag 5 oktober vindt het eerste business-to-business-evenement Deventer Marktplaats plaats. Adbrevio organiseert een Energieplein op deze beurs. Maak kennis met de mogelijkheden van duurzaam transport, duurzame energie en energiebesparing! Van elektrische scooter tot biomassa en zonnepanelen. Praktisch, duurzaam en kostenbesparend.

BEURSAANBIEDING

Naam:

Tom Prop

Bedrijfsnaam

LEDshine

Website

www.ledshine.org

e-mail

info@ledshine.org

Aangeboden product/dienst

15% korting op het gehele assortiment LED-verlichting

Omschrijving

Korting is van toepassing op offertes die zijn opgemaakt n.a.v. beurs contact

Aanbieding geldig voor:

Beurs bezoekers

Bekijk ook onze andere aanbiedingen.

 

Deventer Marktplaats wordt georganiseerd voor en door Deventer ondernemers. Het evenement biedt volop mogelijkheid om te netwerken en om kennis en ervaringen uit te wisselen. Zorg dan ook dat u erbij bent op 5 oktober van 13.00 tot 23.00 uur in de Lebuïnuskerk!

Laat uw netwerk zien dat u aanwezig zult zijn en meld u aan voor het evenement via Facebook of Linkedin!

Reacties zijn gesloten.