UITNODIGING! Duurzaam Deventer door disruptieve innovatie a.g.v. exponentiële technologie

UITNODIGING!

Op 11 februari 2016 gaat een nieuwe Kansrijke Innovatiekring (KIK) van start samen met Universiteit Twente, MKB Deventer en Gemeente Deventer. Deze keer is de Duurzaam Deventer ons doel. Wat specifieker; hoe haalt Deventer in 2020 (i.p.v. 2030) al haar duurzaamheid doelstelling.

Het Business Innovatie Centrum hanteert het succesvolle KIK-concept om innovatie te bewerkstelligen binnen alle sectoren die te maken krijgen met disruptieve innovatie als gevolg van exponentiële technologie die de business verstoren en die vragen om vernieuwing van business- en verdienmodel. Eerder al zijn KIKs gehouden op het gebied van AFVAL, ONDERWIJS, RETAIL, FINANCE en de KIK’s TRANSPORT, ENERGIE EN BOUW zijn in voorbereiding.

We nodigen u bij deze van harte uit deel te nemen aan de discussie over de nieuwe, veranderende rol en opstelling van de Duurzaam Deventer in een innovatieve en snel veranderende wereld.

Het doel van een Kansrijke Innovatiekring (KIK) is om vernieuwende ideeën te genereren, om vastgeroeste verdienmodellen en werkwijzen open te breken, gestapelde proposities te ontwikkelen. Om die te valideren in de klantenkring van een grote speler in de sector van duurzaamheid. Om vervolgens tot succesvolle nieuwe business te komen. Wij hebben een belangrijke speler in deze markt bereid gevonden om met hun bestaande business als doelwit voor onze “aanval” te laten dienen.

Er wordt kennis, creativiteit en vooral ondernemerschap van u gevraagd in deze KIK Duurzaam Deventer. Het biedt u de gelegenheid om gezamenlijk, met wellicht nu nog onbekende partijen, radicale vernieuwing en nieuwe business in de duurzame sector mogelijk te maken.

De kring wordt gehouden op 11 februari, van 15:30 tot 17:30 uur. Inloop vanaf 15:00 uur.

Locatie:
De Gasfabriek (in oude Essent-gebouw)
Zutphenseweg 6
7418 AJ Deventer
http://mkbdeventer.nl

Reacties zijn gesloten.