Installatie van zonnepanelen bij Neulen, Raalte (1 maart 2012)

Eerste zonnepanelen voor het project Raalte Wil Zon

De eerste zonnepanelen voor het project Raalte Wil Zon zijn geïnstalleerd. De familie Neulen heeft de firma Veldman Techniek opdracht gegeven. Inmiddels zijn de 36 panelen geleverd en geïnstalleerd. Met een geïnstalleerd vermogen van 8.460 Wattpiek kan jaarlijks ca. 7.200 kWh geproduceerd worden. De woning van de familie Neulen heeft geen gasaansluiting, maar verwarmt de woning met een elektrisch aangedreven warmtepomp. 1 maart is om 19.30 uur een bijeenkomst in kulturhus Raalte voor collectieve inkoop van zonnepanelen. Ook de firma Veldman is daarbij aanwezig. Stichting Duurzaam Salland verwacht dat ook deze actie, Zonopkomst genoemd, een groot aantal deelnemers zal genereren voor de realisatie van een CO2 neutraal Salland. De actie Zonopkomst wordt provinciaal uitgerold.

Reacties zijn gesloten.